winner.htmlStartsidanFöretagspresentationVåra produkterDatasäkerhetKundtjänst och kontaktinformation Du behöver inte vara akrobat för att hantera dina PDF-dokument. Det nya  programmet PDF Converter Professional 4 gör det åt dig.Nya PDF Converter Professional 4 från Nuance innehåller allt du behöver för att skapa, konvertera, visa och redigera PDF-dokument - allt i ett enkelt och användarvänligt program. Genom programmets berömda säkerhets- och redigeringsfunktioner blir samarbete och kontroll enklare än någonsin.

Nuance's prisbelönta talteknik har integrerats med programmet så att texten i alla PDF-dokument kan omvandlas till en ljudfil för att t.ex. avlyssnas i din mp3-spelare. Med arkivstandarden PDF/A kan du vara säker på att dina elektroniska dokument blir arkivbeständiga.

Den allra senaste komprimeringstekniken används för att uppnå mindre filstorlek och underlätta delning. Allt detta i kombination med den unika tekniken för ifyllning och konvertering av formulär i PDF Converter Professional innebär att företag verkligen kan dra nytta av PDF-formatet.

PDF Converter Professional ger dig den i särklass bästa PDF-lösningen för pengarna, och detta till endast en bråkdel av vad konkurrerande program kostar.


Till startsidan

Till butiken
XnX DATA AB * Box 6058 * 192 06 Sollentuna * besöksadress Kistavägen 2C * tfn 08 626 7100 * mobil 070 557 2020

design © b.odell